• Arkiv

SVERIGES REGERING — Historiens Värsta Folkmord med mera bästa justitieminister Gunnar Strömmer, fakta och bevis delges om i denna delgivning till er alla delgivna — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 08

 

 

Historiens Värsta Folkmord med mera bästa justitieminister Gunnar Strömmer, fakta och bevis delges om i denna delgivning till er alla delgivna — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 08

 

 

Historiens Värsta Folkmord med mera bästa justitieminister Gunnar Strömmer, fakta och bevis delges om i denna delgivning till er alla delgivna, vad kommer Sveriges Regering, Sveriges Riksdag och era medlöpare i det planerade kriminella utifrån enorma ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET med mera göra för

 

  • att rannsaka alla, före valet 2022och efter valet 2022, politiska partierna i Sveriges riksdag, inför fullständigt rättssäker domstol?

 

 

Alltså alla i Sveriges riksdag existerande politiska partierna, och därmed alla riksdagsledamöter, och därmed alla partiledarna, som är av SVERIGE GRANSKAS synnerligen väl informerade och upplysta, före valet 2022 och efter valet 2022 – som undanhållits och underlåtits

 

  • att informeras och upplysas om till nationen Sveriges Folk, Barn och era uppdragsgivare skattebetalarna från er sida om?

 

 

Alltså Ni alla beskyddar detta fruktansvärda KRIMINELLA PLANERADE fullständiga vansinne och är delaktiga i och beskyddar då kriminell planerad verksamhet med skattemedel mot nationen Sveriges Folk, Barn och era uppdragsgivare skattebetalarna.

 

 

Alltså NI beskyddar, utan lagstöd, kriminell planerad generell och systematisk skadar och dödar verksamhet, som det inte finns något lagstöd för alls i svensk lagstiftning för, har du/ni annan uppfattning äger du/ni bevisbördan att bevisa det motsatta.

 

 

Alltså Sveriges riksdags alla politiska partierna och Sveriges regering, före valet 2022 och efter valet 2022, är ALLA  involverade i detta fullständiga vansinne och DÄRTILL beskyddar det planerade kriminella PCR TEST BEDRÄGERIET med mera.

 

 

Alltså bl.a. planerat utifrån enorma ekonomiska incitament planerat Brott Mot Mänskligheten och planerat FOLKMORD mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk, Barn och era uppdragsgivare skattebetalarna i Sverige.

 

 

Alltså som blev följden av ert undanhållande och underlåtande av vad som är er alla delgivits om delaktighet i och meddelat ansvar i, otaliga gånger över tid från SVERIGE GRANSKAS.

 

 

Alltså om det kriminella planerade utifrån enorma ekonomiska incitament PCR TEST BEDRÄGERIET med mera, läs mer i den delen i den bifogade PDF filen SVERIGE GRANSKAS….., och allt är i laga ordning registrerat av bl.a. registrator vid SOCIALDEPARTEMENTET, som delgivits om sedan tidigare över tid om från SVERIGE GRANSKAS.

 

 

 

Publicerat 2023-07-07, fakta och bevis, som mycket snabbt blev censurerat, för att beskydda alla som deltagit i den planerade kriminella WHO TERROR AGENDAN , mot mänskligheten och nationen Sveriges Folk och Barn,  som alla medlemsländer i WHO uppenbart är synnerligen delaktiga i och därtill såklart ska rannsakas för inför domstol om utifrån planerat BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN och planerat generellt och systematiskt FOLMORD.

 

 

Alltså har justitieministern Gunnar Strömmer och Sveriges regering, Sveriges riksdag och era medlöpare i PCR TEST BEDRÄGERIET med mera annan uppfattning äger ni bevisbördan

 

  • att bevisa det motsatta gentemot nationen Sveriges Folk, Barn och era uppdragsgivare skattebetalarna , dock senast 2023-07-17.

 

 

 

Maskinöversättning, läs hela artikeln, citat

MÖRDANDE COVID ”VACCINER”: BEKRÄFTELSE FRÅN 325 OBDUKTIONER. 74 % korrelationer i en Lancet-studie som sedan censurerades

https://www.gospanews.net/2023/07/07/vaccini-covid-killer-conferma-da-325-autopsie-74-di-correlazioni-in-uno-studio-lancet-poi-censurato/

 

 

2023-07-08 läs hela artikeln, maskinöversättning, citat

Pfizer-BioNTech covid-injektion producerar det giftiga spikeproteinet i människokroppen även efter 2 år :

 

I slutet av juni 2023 avslöjade forskning på uppdrag av Pascal Najadi, en före detta schweizisk bankir som har blivit vaccinskadad, varaktigheten och kontinuerlig produktion av spikeproteiner i kroppen efter 2 år.

 

Det bekräftade den enorma förändringen av DNA:t i Najadis blod. Studien fördömer också öppet att denna perversa mekanism för DNA-förändring skulle ligga till grund för utvecklingen av allvarliga cancerformer som i USA har definierats som ”turbo-cancer” på grund av den snabbhet med vilken patologin utvecklas fram till döden.

 

Läs mer HÄR eller originalartikeln på italienska (engelsk översättning med Google) HÄR .

 

LÄS MERA OCH SPRID VIDARE TILL ALLA SKATTEBETLARE

https://expose-news.com/2023/07/08/the-pantomime-act-is-wearing-thin/

 

 

 

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu